Aveți întrebări?     0742.101.830 | 0725.683.369

Logo La Provincia - Sisteme de securitate Life Lock Security NetworkEchipa noastra a realizat un proiect de intalare a diverse echipamente de supraveghere video si control acces Dahua, puse la dispozitie de importatorul si partenerul nostru de incredere KMW Systems. Proiectul a fost realizat pentru clientul nostru – Ferma Avicarvil. Echipamentele instalate asigura o monitorizare completa si eficienta a proceselor desfasurate in ferma, permitand in acelasi timp detectarea oricaror incidente ce ar putea surveni si oferind protectie si securitate prin accesul restrictionat. Citeste mai mult »

 


 

Logo Chirita Engineering & Land Surveying - Sisteme de securitate Life Lock Security NetworkSolutiile antiefractie si de supraveghere video alese si instalate pentru clientul nostru Chirita Engineering & Land Surveying ofera o monitarizare completa si un control eficient si asigura securitatea si protectia sediului clientului.

“Multumim firmei Life Lock Security Systems pentru profesionalitate si pentru serviciile prestate pentru menținerea securității și siguranței angajaților nostri.”

Chirita Valeriu Georgian
CEO Chirita Engineering & Land Surveying

 


 

Logo La Provincia - Sisteme de securitate Life Lock Security NetworkSolutiile de supraveghere video si control acces alese pentru sediile Landbruk si Porcellino Grasso asigura cu succes o monitorizare eficienta si completa a proceselor desfasurate in complexele de ingrasare porci, ajutand in acelasi timp la controlul fluxului de personal si permitand o reactie imediata in cazul in care securitatea este afectata.

 
 
 


 

Logo MFA - Sisteme de securitate Life Lock Security Network“Accesul în spaţiul nostru nu este pentru oricine. Tocmai de aceea aveam nevoie de paza umana. De asemenea, am beneficiat de serviciile oferite pentru supravegherea video şi detecţie incendiu. Mulţumesc Life Lock Security pentru soluţiile oferite.”

Nitu Vali
Administrator MFA

 


 

Logo Ioana Hotels & Maria Chalet - Sisteme de securitate Life Lock Security Network“Siguranţa noastră şi a clienţilor noştri este importantă. Astfel, ne bucurăm nu numai de un mediu de lucru propice, ci şi o experienţă sigură, din care nu lipseşte nimic. Life Lock Security ne-a ajutat cu sistemele instalate pentru supraveghere video.”

NARCIS ZAVOIANU
CEO IOANA HOTELS & MARIA CHALET